"Hiszek abban, hogy a fizikai, mentális kondíció fenntartásáért tenni kell, ezért rendszeresen sportolok, családanyaként, háziasszonyként pedig teszem a dolgom."

Danka Szilvia

Anya, feleség, gyermek és testvér, felelősségteljes magyar állampolgár. Közgazdász, coach.

Aggódom

  • Mint mindenki. Elsősorban mindannyiunk egészségért, nagyon. Másodsorban, mindannyiunk jövőjéért, az eddig nehezen megszerzett, korábbi békés életünk visszaszerzéséért.

  • Hogy mentálisan kitartsunk és ha nehezen is, de a lehetőségekhez képest visszaállítsuk – egy jellegében teljesen új,  a korábbi működésünktől eltérő, sokszor idegen – mindennapjainkat. 

Bizakodó vagyok

  • Mert látom, hogy mindenki keresi a lehetőségeket, próbál megélni abból, amiből eddig vagy teljesen új utakat, de keres.

  • Mert látom a rengeteg ingyenes felajánlást, de azt is látom, hogy a megélhetéshez, még ha válság helyzet van is, jövedelem, munka kell.

Célkitűzésem

Hogy életben tartsuk a tüzet, ébredjünk fel és adjunk egymásnak munkát, jövedelmet és jövőképet. Az elosztás új formája ez, egymás között kell elosszuk azt, amink van, munkát adva, jövedelmet biztosítva másoknak. Ki-ki a lehetőségeihez mérten tehet ezért, Munkáltatók, munkavállalók, itt az ideje, hogy ne engedjétek el egymás kezét, hanem épp most fogjátok szorosabban. Virtuálisan, érintésmentesen, még egy ideig, amíg végre majd személyesen is találkozhatunk azokkal, akik a bajban is mellettünk voltak.

Kövesd a példám...

és adj Te is munkát a kényszerből otthon lévőknek, úgy ahogy Én tettem ennek az oldalnak a létrehozásával!

Most Te jössz!

Te, aki megteheted, Te akinek "belefér"!

Szerettél volna egy digitális családi fotóalbumot, csak eddig nem volt időd grafikust keresni? Régóta vágytál egy saját honlapra, csak valahogy sosem jutott idő arra, hogy webszerkesztőt keress? A cégednek szüksége lenne egy online marketing szakemberre? Itt az idő!

Csatlakozz Te is Facebook csoportunkhoz, már egy megosztás is nagy segítség!

Anya, feleség, gyermek és testvér, felelősségteljes magyar állampolgár. Közgazdász, coach.