Most induló cikksorozatunkban olyan cégeket, vállalkozásokat és magánembereket mutatunk be, akik jobbá tették valaki(k)nek a napját, vagy akár csak 10 perc örömet okztak azzal, hogy önzetlenül segítettek, úgy, ahogy és amivel tudtak. Első cikkünkben a ZAX csokoládéműhelyt mutatjuk be, akik az Autizmus Világnapja alkalmából Komárom városának helyi autista gyermekeket nevelő családjait lepték meg egy-egy csomag kék szalagos ZAX csokoládéval. Lássuk kik Ők!

Vagány & Merész

A bonbon és csokoládékészítés sokáig csupán kedves hobbi volt számukra, majd 9 év gyakorlat, tanulás, workshopok és tanfolyamok után egy új csokoládéműhely lett belőle.

Ízelítő...

Bonbon – Praliné

A ZAX-nál ezeknek a 10 gr körüli mesterműveknek van immáron 9 éves készítési hagyománya és ismétlődő, egyre bővülő rajongótábora.

Táblás csokoládé

Óriási táblákban él harmóniában , de általában rövid ideig együtt az ét, tej és fehércsoki a válogatott magvakkal, melyeket teljesen körbefon a tömény csokoládéburok. Nincs menekvés!

Zsutella

A világhírű mogyorókrém gourmet változata. Egymást szorítaná ki benne a mogyoró és a csoki – na, de pont ez az egyik fontos feladata a csokoládékészítőnek, hogy ebben mennyei egyensúlyt találjon. Ízek és állagok között balanszírozzon. Ízbomba!

Színes tábláik

CHOCOLOR

SINGLE ORIGIN

JOU [zsú]

Ha kedvet kaptál
irány a bolt

Anya, feleség, gyermek és testvér, felelősségteljes magyar állampolgár. Közgazdász, coach.